معرفی دانشگاه ژنو

دانشگاه ژنو
ژنو دومین شهر پرجمعیت سوئیس و پرجمعیت ترین شهر روماندی (بخش فرانسوی زبان سوئیس) و مرکز استان ژنو است. این شهر در ساحل دریاچه ژنو قرار دارد.
در این شهر سازمان ها و نهادهای بین المللی و اروپایی زیادی قرار دارند و به همین جهت ژنو یک شهر بین المللی به حساب می آید.
از مهم ترین سازمان های بین المللی در این شهر، مقر اروپایی سازمان ملل متحد می باشد.
ژنو همچنین دومین قطب اقتصادی کشور سوئیس و نهمین مرکز اقتصاد رقابتی جهان و سومین در اروپا (پس از لندن و زوریخ) است.
دانشگاه ژنو یک موسسهی تحقیقاتی واقع در شهر ژنو سوئیس است. این دانشگاه در سال ۱۵۵۹ توسط ژان کالون به عنوان یک مدرسهی علوم دینی افتتاح شد و تا قرن ۱۷ ام همچنان متمرکز بر علوم دینی باقی ماند.
امروزه این دانشگاه از لحاظ تعداد دانشجو، بزرگترین دانشگاه کشور سوئیس است. در سال ۲۰۰۹ که دانشگاه ژنو ۴۰ امین سالگرد تاسیس خود را جشن می گرفت، تقریباً ۴۰ درصد دانشجوهایش بین المللی بودند.
امروزه این دانشگاه دارای ۹ دانشکده است: دانشکدهی علوم، دانشکدهی علوم انسانی، دانشکدهی علوم اجتماعی، دانشکدهی اقتصاد و مدیریت، دانشکدهی الهیات، دانشکده ی ترجمه و تفسیر، دانشکدهی روانشناسی و علوم تربیتی، دانشکدهی حقوق و دانشکدهی پزشکی
بیشتر کلاس های این دانشگاه به زبان فرانسه برگزار می شوند.
این دانشگاه عضو لیگ دانشگاه های پژوهشی اروپا است و در میان ۵ دانشگاه برتر سوئیس و ۸۹ امین دانشگاه برتر جهان است. در حال حاضر حدود ۱۵ هزار دانشجو در دانشگاه ژنو مشغول به تحصیل هستند که حدود ۶ هزار از آنها دانشجویان خارجی هستند که اکثراً در مقطع کارشناسی ارشد یا دکتری تحصیل می کنند.
دپارتمان های دانشگاه در ساختمان های متعددی در سراسر ژنو قرار دارند.
دانشگاه ژنو تقریباً ۳۰۰ برنامهی تحصیلی ارائه می دهد که اگرچه دوره های کارشناسی بطور عمده به زبان فرانسه تدریس می شود، اما تعدادی از برنامه های کارشناسی ارشد به زبان انگلیسی نیز ارائه می شوند.
ژنو همچنین یکی از دانشگاه های شناخته شدهی تحقیقاتی و یکی از اعضای اتحادیهی دانشگاه های اروپایی در کنار موسسات تحقیقاتی برجسته مانند دانشگاه های آکسفور و کمبریج و امپریال کالج لندن می باشد.
از افتخارات این دانشگاه می توان به ۱۰ جایزه نوبل برنده شده توسط دانش آموختگان این دانشگاه اشاره کرد و از شخصیت های برجستهی دانشگاه نیز می توان کوفی عنان را نام برد.