شخصیت برونگرا چیست؟

شما چه نوع شخصیتی دارید؟ درونگرا هستید یا برونگرا؟ برای پاسخ به این سوال لازم است با ویژگیهای هر دو خصوصیت در افراد آشنا شوید. بنابراین در این مقاله قصد داریم شما را با خصوصیات کامل افرادی که برونگرا هستند آشنا کنیم. شخصیت برونگرا اولین بار توسط Carl Jung در سال 1920 ( 80 سال پیش) مطرح شد. هدف از این علم، شناخت شخصیت افراد از روی برخی عادتهایی است که ناخواسته در آنها وجود دارد، ولی باید با شناخت نشانهها، پی به درونگرا بودن آنها برد. همراه ما باشید تا بیشتر با جنبههای شخصیتی افراد برونگرا آشنا شویم.

شخصیت برونگرا چیست؟
از نظر کارل یونگ(روانشناس تحلیلی)، برونگرایی به خصوصیتی گفته میشود که افراد به ارتباطات با دیگران علاقه بیشتری دارند، از تنهایی بیزار بوده و علاقه زیادی برای حضور در جمع دارند. خصوصیات افراد برونگرا هم میتواند نقطه ضعف و هم نقطه قوت آنها باشد. شدت برونگرایی افراد ارتباط مستقیمی با نوع زندگی، اخلاقیات، تعاملات افراد و محیط پرورشیافته دارد. در نگاه کلی، فرد برونگرا از ویژگی متعادلی نسبت به محیط همراه خودش برخوردار است که این خصوصیت خوب به دلیل خودآگاهی و انعطافپذیری او در جریان زندگی ایجاد میشود.
برونگرایی از نظر شخصیت شناسی MBTI
در شخصیتشناسی مایرز، حرف E به معنی برونگرایی یا Extrovert است که نقطه مقابل شخصیت درونگرا یا Introvert است. با استفاده از 4 عنصر شخصیتشناسی ، خصوصیات درونگرایی و برونگرایی افراد مشخص می شود. قبل از مطالعه این مقاله بهتر است ابتدا یک بار تست رایگان شخصیت شناسی MBTI را انجام دهید. تست رایگان MBTI به شما در تشخیص خصوصیات برونگرایی یا درونگرایی کمک زیادی میکند.
با توجه به نتیجه تست شخصیتشناسی، اگر مشخص شد شما جزو افراد درونگرا هستید، نگران نباشید و سعی کنید به خصوصیات اخلاقی افراد درونگرا مایل نشوید، چون مجبور هستید با سرکوب شخصیت فعلی خود، روال عادی زندگی را تغییر دهید و دچار اختلال تکانه ای شوید. اگر شخصی درونگرا هستید و به خصوصیات افراد برونگرا علاقه دارید، میتوانید با هماهنگسازی و بهبود مهارت فردی خود به یک شخصیت ایدهآل درونگرا تبدیل شوید. وجود هر دو افراد درونگرا و برونگرا برای جامعه مفید است، زیرا در تشکیل سلیقههای مختلف جامعه نقش اساسی دارد.
از کجا بفهمیم شخصیت برونگرا داریم؟
جدا از تست MBTI که نوع شخصیت شما را مشخص میکند، شما میتوانید با بررسی رفتار و اخلاق خود در مواجهه با شرایط مختلف زندگی اجتماعی و شغلی پی به نوع برونگرایی خود ببرید. برونگراها عموما دنبال تجربههای جدید هستند. عاشق شلوغی بوده و هیجان و ارتباط با دیگران برای آنها لذتبخش است. از طرفی افراد برونگرا، پر حرف و دنبال جلب توجه دیگران نسبت به خود هستند. برونگراها وقت زیادی برای تنهایی با خود در نظر نمیگیرند و به سادگی تمرکزشان به هم میریزد.
افراد برونگرا با توجه به تمایلات بیرونی دوست دارند افکار خود را با دیگران در میان بگذارند. از خصوصیات جالب توجه آنها این است که در مدرسه زمانی که معلم سوالی را مطرح میکند زودتر از همه دست خود بالا برده و اعلام آمادگی میکنند. افراد برونگرا در مواجهه با مشکلات زندگی و شغلی نسبت به افراد درون گرا عملکرد بهتری دارند و میتوانند انگیزه های دیگران را به راحتی درک کنند. افراد برونگرا در مدیریت و رهبری بسیار مقاوم و با بینش هستند.

افراد برونگرا چه ویژگیهایی دارند؟
- شخصیت برونگرا در صحبت کردن سرعت بالایی دارد و همین سرعت حرف زدن او، باعث بروز اشتباه در گفتار می شود.
- از تشویق کردن دیگران انرژی میگیرد.
- اگر در جمعی باشد منفعت جمع را نسبت به خواسته شخصی خود ترجیح می دهد.
- فردی اجتماعی بوده و دوست دارد بیشتر در جمعها باشد.
- از نظر عصبانیت ظاهر او مانند درون اوست.
- افراد برونگرا عموما بی پروا و با فکر هستند.
- به جای پیام دادن، عاشق تماس تلفنی هستند.
- عاشق دعوت شدن به مهمانی و در جمع بودن است. حتی ممکن است در جمعی که دعوت نیست خودش را دعوت کند.
- از نظر احساسی و هوش هیجانی عاشق بوده و شوخ طبعی بالایی دارد.
- در معاشرتها به راحتی با دیگران حتی افراد غریبه احوالپرسی گرم میکند. عاشق دورهمی بوده و از این ارتباط انرژی می گیرد.
- به نوشتن علاقه ندارد و دوست دارد سخنرانی کند و حرف بزند. حرفهای دلش را به راحتی با دیگران مطرح میکند. خوب گوش میدهد و ذهن یادگیری بالایی دارد.
- افراد برونگرا اعتماد به نفس بالایی دارند و عموما در هر جمعی که باشند به عنوان اولین نفر وارد چالشها می شوند.
- در بیان عقاید خود راحت هستند. از زبان بدن خود بیشتر استفاده میکنند و کارها را سریع پیش می برند.
- در هنر مدیریت، قابلیت چند کار همزمان را دارند، انرژی بالایی دارند و عاشق شغلهایی مانند پرستاری، تبلیغات، مسئول پذیرش و روابط عمومی هستند.
نحوه تعامل با اشخاص برونگرا
- به تیپ برونگرایی بودن آنها توجه کنید. اگر در موضوعی با هم کار می کنید سعی کنید نظرات او را در پروژه در نظر داشته باشید.
- برای مهمانی یا جلساتی که نیاز به سکوت دارند مناسب نیستند.
- زمانی که فرصت و خلوت دارند میتوانند با تمرکز بیشتری کار کنند.
- شخصیت برونگرا را به جمع و مهمانی دعوت کنید. اگر منتقد هستید از نقاط مثبت او بگویید.
- اگر شما مدیر یک فرد برونگرا هستید او را برای کارهای تیمی دعوت کنید، چرا که از ارتباط با دیگران انرژی بیشتری می گیرد.
- زمانی که دوست ندارد در جمعی باشد او را راحت بگذارید تا با خود خلوت کند. دقت کنید افراد مضطرب، با افراد برونگرا فرق دارند.
- افراد برونگرا با درونگرا تفاوت زیادی دارند، نه بهترند نه بدتر، بلکه هر کدام خصوصیات و ویژگی های منحصر به فرد خود را دارند.